Bakade en långpanna med dessa sega rabarberrutorna i går kväll. Har bakat de här många gånger genom åren med andra bär men det var första gången med rabarber
Inför Stellas födelsedag imorgon har jag gjort de här rabarberrutornamed maräng. Nu äntligen har jag fattat knepet med att få rabarberkompott eller rabarbermarmelad rödrosa
Känner mig galet trött just nu efter en rätt lång period med begränsad sömn, helt självförvållat men det börjar kännas av nu så bäst att skärpa sig lite på den fronten
Vispa med fluffigt elvisp två minuter. Är de grova ner till så kan du skala dem med en potatisskalare. Hyvla över smör med en osthyvel och fördela det på toppen
Har helt galet mycket rabarber så försöker komma på lite olika saker man kan göra med rabarbern. Idag blev det rabarberrutor och nästa gång tror jag att det kommer bli rabarbermarmelad
När kakan svalnat,pudra över florsocker och servera med vispad grädde. Häll smeten i en bakform,ca 20x25 cm,med bakpapper och strö över resten av rabarberbitarna
Rör till sist ner mjölet blandat med bakpulver och vaniljsocker. Fördela rabarbern ovanpå kakan och strö över sockret blandat med kanel och potatismjöl
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.