Att smaksätta rabarbern med lite kanel blev en riktigt lyckad kombo. Denna paj är superenkel att göra och serveras bäst ljummen med en klick god vaniljglass eller vaniljsås
Denna gång med ljuvlig smakav kardemumma. Jag har märkt en ökning av träffar på recept med rullrån. Har fått bra svar från andra läsare och det verkar vara ganska enkelt att hitta hos någon av de större vitvaru/tv kedjorna
en oemotståndlig god och saftig kaka med en underbar smakutav nötig mandel och kryddig kardemumma. Servera kakan med vispad grädde, vaniljsås eller bara som den är
Denna kaka har jag själv testat fram strax efter det att jag hade varit på kurs med Mia Öhrn. Gör gärna dubbelsats och dela med dig eller frys in till senare tillfälle
Är du en av dem som precis som så många andra gett ett löfte om att bli mer hälsosam så har du ju faktiskt hamnat rätt då jag försöker bjuda på massvis med goda recept på sånt som är hälsosamt för både kropp och själ, utan att ta bort njutningen med god mat och sötsaker
Saffranstårta med hallon. Blanda mandelmjöl med florsocker och kanel. Grädda i 175 grader i nedre delen av ugnen i ca 25 minuter. Täck med plastfolie och ställ in i frysen minst 3 timmar. Garnera med hallon 10-12 bitar
Känns faktiskt som om jag har hunnit med en hel del i dag, nu är det bara att sätta sig ner och njuta av söndagskvällen och som jag alltid brukar säga ” i morgon börjar en ny vecka med nya möjligheter”
Toppa med de du är sugen på. Bananpannkaka ska vara snabbt och enkelt att göra så jag utgår oftast från 2-3 ägg och 1 banan och låter toppingen göra det sista för att få den smak jag önskar
2½ dl sojamjölk, rismjölk eller havremjölk1 liten Kravbanan5 stora jordgubbar - helst svenska förstås½ msk jordgubbspulver½ msk proteinpulver eller näringspulver2 krm nystött kardemummaSkiva banan och jordgubbar, och blanda alla ingredienser i en mixer
PrintKalvfilé på morotspuré medsmakav kardemumma och timjansluft. Jag har redan glömt bort den kompletta menyn, men där fanns bland annat ostron, pilgrim i sitt skal, en ny spännande tolkning av dillkött med kalvbräss, en ryggbiff och entrecôte som legat i mörpåse i sex veckor hemma i kylen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.