Rabarberpajmedvitchoklad. Knäckig rabarberpaj. Så en paj med rabarber, kardemumma ochvitchoklad lät som en dröm när vi hörde en av Sveriges mästerkockar tala om detta på Nyhetsmorgon i våras
Avsluta med att vända ner citronskalet ochchokladknapparna. Dekorera varje kaka med pärlsocker. Arbeta samman smör, salt, saffran ochmandelmassa i matberedare
Avsluta med att vända ner citronskalet ochchokladknapparna. Dekorera varje kaka med pärlsocker. Arbeta samman smör, salt, saffran ochmandelmassa i matberedare
Du som inte har bekymmer med att tolerera mjölk kan naturligtvis använda vanlig vitchoklad. Hacka chokladenoch blanda med lätt smulade kokoschips ochmandelspån
Egentligen tycker jag bäst om biscotti medmandeloch saffran, men jag tänkte att jag skulle variera mig lite, så jag gjorde en variant medmandel, citron ochvitchokladoch det blev jättegott
Pensla bullarna med uppvispad ägg och strö på pärlsocker och eventuellt mandelspån. Jag ska försöka sätta igång med det baket snart och frysa in en massa lussekatter
Lägg ut dem i formar eller på bakplåtspapperPensla med uppvispat ägg och toppa medmandelspån. Det var de här gua små bullarna som jag stod och slet med igår
En mandel/chokladbotten fylls medvitchokladoch mangomusse och dekoreras efter behag. Eftersom det är påsk passar det bra medchokladägg eller liknande men vill man har en syrligare smak kan man använda hallon eller andra bär
Egentligen tycker jag bäst om biscotti medmandeloch saffran, men jag tänkte att jag skulle variera mig lite, så jag gjorde en variant medmandel, citron ochvitchokladoch det blev jättegott
Häromdagen när vi skulle ha lunchgäster på besök gjorde jag en ny djupdykning och hittade ytterligare en burk finfina björnbär, som jag plockade tillsammans med L, svåger och svägerska i Torekov i somras (blogginlägget är däremot från året dessförinnan)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.