Rabarberpajmed maräng. Finfördela fettet tillsammans med mjöl och socker, tillsätt sedan vatten. Resultatet blev en paj med lite väl många arbetsmoment men attans så god
Jag googlade efter recept på rabarberpaj, och hittade otippat vad jag sökte på Linda Skugges blogg. Fördelen med att grilla är att man sitter ute och äter
Lättlagad och fantastiskt god rabarberpajmed knäckigt kolatäcke. Jag har gjort pajen glutenfri genom att ersätta vetemjölet i originalreceptet med ris- och potatismjöl
Blanda kokosmjöl, mandelmjöl och sötning med smöret. Recept Lchf Smulpaj med rabarber. Hacka rabarbrestjälkarna i bitar och koka i några minuter, häll sedan över dem i en pajform
Vispa grädden och servera rabarberpajenmed vispad grädde. Tillsätt smöret och finfördela det till en smulig deg för hand med fingrarna, med en gaffel eller med elvisp
Vi serverade pajen med en tjock och len gammaldags vaniljsås. Det passar så bra med de syrliga rabarberna tillsammans med den vaniljsmakande frasiga degen
Ingredienser Portioner. 6 500 g rabarber 2 dl havregryn 2 dl socker 1 3/4 dl vetemjöl 1/2 tsk bakpulver 1 krm vaniljsocker 125 g smör 1/2 dl vispgrädde 1/2 dl ljus sirap smör till formen Till servering vaniljglass Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.