Ansa rabarbern och hacka den i små bitar. Vänd ner nästan all rabarbern. Vem älskar inte rabarber. Jag älskar det och det går att variera med många olika recept
Ja så får det bli. ♥. Hej vännen. Jag sitter i bersån och skriver till dig. Efter en ganska mulen dag har vi nu en underbar eftermiddag/kväll här i den lilla småstaden
Nu är ju rabarbern som bäst och passa på att baka goda saker. Fantastisk kladdkaka. Så grymt god. Igår var vi på Donsö och mös med goda vänner, det var väldigt roligt att träffas och umgås lite med vänner man haft många år
Tillbaka igen. Eftersom det inte blev någon bak uppdatering förra helgen lägger jag nu upp förra veckans góbullar med smak av rabarber, kanel och vanilj
Vänta bara till precis innan servering med att lägga på havren, limen och den skurna rabarbern. Skölj och ansa rabarbern och dela varje stjälk i bitar, cirka 3 cm långa. dra sedan kastrullen från plattan och låt rabarbern stå och dra i 30 minuter. Fyll sedan botten på 10 glas eller koppar med rabarbern
Den härliga rosa färgen kommer ifrån rabarberspadet. 6 glas 24 cl vodka 12 cl cointreau 12 cl rabarberspad eller koncentrerad rabarbersaft 12 cl pressad citronsaft is Häll vodka, cointreau, rabarberspad, citron och is i en shaker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.