Sötningen i kakan kommer i stället från dadlar, som i sig är riktigt söta. Sockerfri kladdkaka. Men se det var mycket möjligt och dessutom riktigt gott
Skala och klyfta äpplena och lägg dem i en påse med kanel ochsocker. pärlsocker. Smält margarinet tag av från plattan, och blanda ner den mjölkfria drycken
Jag brukar få mina idéer och anfall att baka på morgonkvisten. Jag får liksom lite idéblixtrar i huvudet och funderar sedan någon dag eller två på olika mjölsorter, kombinationer och smaker
-Åh, gott sa min man om dessa hittepåbaugetter frittfrån mjölk, ägg och gluten. Dessa serverade jag med vispat mjölkfrittt persilje och vitlökssmör som jag kryddat med havssalt och lite vitpeppar
Chokladen jag använt är av märket Grenada och den är garanterat mjölkfri. Du kan välja andra bär, eller kanske valfria nötter/mandel om du hellre föredrar det
Rör det mjölfria margarinet ochsocker pösigt. Nu är jag tillbaka från semestern och sköna lata dagar. Det här receptet utgår från ett recept från ett recept jag hittat på Dagens muffin
Dessa "bröd" innehåller enbart majsgryn, salt och kummin, vilket innebär att alla som har allergier mot mycket, eller allt som finns i "vanligt" bröd kan äta detta helt smärtfritt (om man nu får ont i magen, kliar eller något)
Jag har börjat göra mängder av Nicecream - en nyttigare variant av glass som är frifrån sådant som kroppen inte behöver - mjölkfri, glutenfriochsockerfri
Valfritt. Receptet kommer från boken Smarta sötsaker. utan socker, gluten och mjölk av Ulrika Hoffer. Förra helgen var jag bjuden på kalas hos min systerson och hans fina familj
Under programmet utgår vi från boken ”Sju steg till ett friskare jag utan gluten, mjölk ochsocker” och i den hittar du egentligen alla recept du behöver när du deltar i onlineprogrammet
Jag tog vad jag hade i skåpen och det var inte mycket måste jag säga . Jag slängde ihop en kaka under eftermiddagen då vi skulle ha middagsgäst denna söndagseftermiddag
Receptet kommer från den fina bloggen Hur bra som helst. Helt utan raffinerat socker, mjölk och gluten, alltså mycket bättre för kroppen än vanliga snickers
köp boken ”Sju steg till ett friskar jag utan gluten mjölk ochsocker” om du vill ha bästa boken för en rejäl grundkurs i hur du äter rätt och gott, planerar och lägger om kosten
Tryck ut pajdegen i en pajform och stick lite hål i botten med en kniv eller gaffel. När pumpasmeten börjat stelnat lite (alltså efter ca två timmar) ska du vispa äggvitorna tillsammans med kokossocker till ett hårt vitt skum
Glutenfritt lagar jag alltid och soja använder jag enbart i sojasås så det är inget större problem. Även om just jag inte känner av några hälsonackdelar med mejerier förutom att jag märkt att jag lättare går ner i vikt när jag äter mejerifritt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.