Rabarbermostarda
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 10 g gula senapsfrön
  • 1300 g rabarber
  • 1100 g dadlar, urkärnade
  • 1100 g rörsocker
  • 15 g senapspulver
  • 15 g dijonsenap
  • 130 g äppelcidervinäger
  • 130 g vatten
  • 110 g gula senapsfrön 300 g rabarber 100 g dadlar, urkärnade 100 g rörsocker 5 g senapspulver 5 g dijonsenap 30 g äppelcidervinäger 30 g vattenBlötlägg senapsfröna i vattnet. Skala och skiva upp rabarber i 1 cm bitar. Blanda resterande ingredienser i en kastrull. Häll i senapsfröna och vattnet. Koka ihop allt på medelhög värme under lock i cirka 10 minuter.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.