1 st citron. 3 dl vetemjöl 3 msk strösocker 125 g smör 2 msk vatten Fyllning. 200 g mandelmassa 100 g smör 1 st citronrivet skal 4 st ägg 1 dl vetemjöl 1 tsk bakpulver 275 g rabarber strimlad Ugn. 5 dl florsocker vatten ca 20 bitar
Smörj och bröa en långpanna och häll i smeten. Vispa ägg och socker vitt och pösigt. Skala och skiva äpplena och blanda dem med kanel och strösocker, låt ligga och marinera en stund
En perfekt kaka tillfredagsfikat, då den gräddas ilångpanna och räcker till många. Hittade ett kakrecept imin hög med sparade, intressanta recept som jag tog och bakade förra helgen
Så här ger jag er årets första rabarberrecept, Rabarbermazarin. Äntligen rabarber. Nu under påskhelgen så var jag nästan hela ledigheten nere i huset på landet och grejade
Äntligen har det varitlitefint väder. Då passade vi på att åka båt och bada i havet. Det fina vädret höll tyvärr intesärskilt länge, så idag blev det lite mer bakning
Helgen är över i ett nafs, vilket den alltid är när man ”bara” är ”ledig” om söndagarna. Vilket jag naturligtvistrivs bra med och räknar det som vår familjslivsstilkombinerat med träning och barnens sportaktiviteter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.