Garnera med gräslök och servera med potatisen. 1Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 500 g kycklinglårfilé 1 tsk salt 1 msk Arla® Svenskt Smör 200 g rabarber i bitar 2 dl Arla® vispgrädde 2 msk honung 2 msk kycklingfond ½ tsk sambal oelek 1 pressad vitlöksklyfta ½ dl hackad färsk gräslök 750 g potatisBörja med att koka potatisen i saltat vatten
igår hade jag tjejmiddag och i värmen bjöd jag på en stor sallad med diverse tillbehör. gör samma sak med gurkan och skär den och morötterna i sneda bitar
Dela kycklingfiléerna i lagom grytbitar och krydda runt om med ingefära, koriander, paprikapulver och peppar, men inget salt ännu, låt köttet ligga och dra medan ni gör resten
Remsan med fläskfilé och Amy med Quorn. Detta tillsammans med rabarber, blev lite för syrligt. Är bara tvungen att ha med ett foto från gårdagens konferens på Liseberg
Garnera med gräslök. Servera med färskpotatis eller ris. Det var gott, men inget som jag ramlade av stolen för och restaurangkvalité/smak som någon kommenterade vet jag då inte om jag vill hålla med om
Fräs kycklingfiléerna i smöret på hög värme och dämpa därefter till medelvärme. Vill du kan du tillsätta lite honung för att dämpa syrligheten något, går även bra med stevia eller annat sötningsmedel
Klipp gräslök över rabarberkycklingen och servera med de ugnsrostade rotfrukterna och quinoan. Det blir en skön vecka på landet som inleds med bröllop och en snabbvisit i Hassela hos morbror Nike med familj
Lägg den sedan med rabarbern i en ungsfast form. Garnera med gräslöken. Servera med potatis eller ris. Rabarberkyckling (4 portioner). Rabarberkyckling (4 portioner)
Smaka av med ett par nypor socker. Servera hela anrättningen med ris och rikligt med hackad koriander. Avsluta med att ha i potatis och kikärtor och låt puttra i ca 10 minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.