Det var första gången jag gjorde den här klassikernmen definitivt inte sista. Årets första födelsedag skulle firas och åsikterna om vilken tårta som skulle avnjutas var självklart vitt skilda
I fredags kom jag plötsligt att tänka på rosenbröd. Numera är jag så fast förankrad, ja, närapå slentrianmässigt låst i mina standardbröd under veckorna
har vi just njutit av, Biff à la Rydberg, en riktig smaksensationenligt oss. Skala och hacka löken, stek den i rapsolja och smör men låt den inte ta färg, den ska bara bli mjuk
Jenny jobbade som hushållslärare på en skola för flickor på Östermalm i Stockholm, där även prinsessorna Margaretha, Märta och Astrid, döttrar till prins Carl och prinsessan Ingeborg av Danmark gick
Traditionsenligt skulle smörgåsen först ätas från det håll där sillen. Själv hoppar jag gärna över sillen och dekorerar istället ett par kantskurna formbröd med t
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.