Rabarberkompott
www.baka.se
www.baka.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 300 g rabarber skuren i små bitar
  • 11 dl strösocker
  • 1 tsk vaniljpasta eller 1 liten vaniljstång
  • 11-2 tsk potatismjöl kan uteslutasKoka upp rabarber, socker och vanilj i en kastrull. Rör om då och då. Låt rabarbern puttra tills den börjar falla sönder.
  • 1 Dra kastrullen av värmen. Tillsätt ev potatismjöl för en tjockare konsistens.
  • 1 Låt kompotten svalna innan du häller på burk eller lägger den på tårtan.
  • 1 En sats kompott räcker till minst ett lager fyllning på en normalstor tårta.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.