Rabarberkombucha
Låt din mat vara din medicin, och din medicin vara din mat
Låt din mat vara din medicin, och din medicin vara din mat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 dl startvätska till 1L nybryggt te)
  • 1 L vatten
  • 1 tepåse per L vatten (grönt eller svart)
  • 0,5 dl
  • /70 g socker per L vatten (äts upp av svampen i fermenteringsprocessen)
  • 15 minuter Anledningen till att det ska dra så länge är att
  • ha
  • 20 grader). Kombuchasvampen får inte läggas i för varmt vatten - då
  • 1 dl (per L te) av vätskan som kombuchasvampen ligger i,
  • eller
  • 23-25 grader Behållaren kan stå mörkt eller ljust,
  • 4. När fermenteringen är färdig lyfter man försiktigt upp

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.