Knäckig äppelpaj Fyllning8 äpplen (små eller 4 stora) 0,75 dl strösocker 2 msk farinsocker 3 tsk malen kanel 2 tsk malen kardemumma 4 msk potatismjöl (eller majsstärkelse) www.koket.se
Äppelkladdkaka med kanelfrosting Ingredienser Portioner. 10-12 100 g smör (+ extra till formen) 100 g hackad vit choklad 2 dl strösocker 1 1/2 dl vetemjöl 1 krm flingsalt 1/2 tsk malen kanel 2 ägg 1/2 tsk finrivet citronskal 3 dl rivet äpple riven kokos (till formen) Kanelfrosting 300 g färskost 3/4 dl florsocker 1 dl vispgrädde 1/2 tsk malen kanel ca 5 äppelchips 1 dl hackade hasselnötter Lägg till i inköpslistan www.ica.se
Knäckig rabarberpaj 500 g rabarber 150 g smör 2 dl havregryn, glutenfria 2 dl glutenfri mjölmix 2 dl rörsocker 0,5 tsk bakpulver 1 tsk flingsalt 0,5 dl vispgrädde 0,5 dl sirap www.koket.se
Mandelkaka med jordgubbar och lime Mandelbotten300 g mandelmassa 0,5 dl strösocker 150 g smör, rumsvarmt 3 ägg. Jordgubbsfrosting2 dl vispgrädde 100 g färskost 1 dl florsocker 2 tsk vaniljsocker 2 dl färska jordgubbar, hackade www.koket.se
Vit kladdkaka med färska hallon Smält smöret i en kastrull. Ta den av värmen och lägg i chokladen i bitar. Låt den smälta under omrörning Hemmets Journal
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.