Rabarberketchup & squashbiffar
Kristins
Kristins
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Rabarberketchup, ca 5 dl 1/2 pkt passerade tomater
  • 1 gul lök
  • 1 röd spansk peppar (med kärnor för mer hetta)
  • 6 – 7 stjälkar rabarber, ca 300 g 1 msk olja
  • 1/2 dl tomatpuré
  • 1 dl mörkt muscovadoråsocker
  • 1/2 dl äppelcidervinäger
  • 1 msk worcestershiresås
  • salt & peppar
  • 1 medelstor squash
  • 2 ägg 1 dl finrivet bröd (eller ströbröd)
  • 2 msk färskost eller crème fraiche
  • 1-2 dl lagrad ost
  • 1-2 salladslök (byt till purjo om det inte är säsong)
  • 2 klyftor vitlök
  • en näve bladpersilja
  • en näve ruccola
  • salt & peppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.