Servera kakan som den är eller medvaniljsås eller glass. Smörj en långpanna med mjölkfritt margarin och mjöla/bröa (tänk på att skorpmjölet ska vara fritt från gluten och veteprotein) en långpanna
Rabarberkaka. Gjorde en kaka med smak av rabarber igår, som fick stå till sig till idag. Till kakan gjorde jag en philadelphiakräm, med smak av rabarber även den
Som extra twist toppas rabarberkakanmed kolasås. När det vankas kalas är det perfekt att baka i långpanna, och nu när rabarbern är som spädast, tunnast och godast vore det ju dumt att inte baka en rabarberkaka till min födelsedag
Servera med vaniljvisp eller grädde till. Vispa ägg och socker poröst. Smält margarin. Häll i mjöl vaniljsocker och bakpulver, och sist smöret/margarinet i smeten
Blanda rabarbern med socker maizena majsstärkelse. Förra helgen så provade jag ett nytt recept på rabarberkaka och den var så himla god så nu tänkte jag ni skulle få receptet
Denna kaka är super god, saftig inuti och frasig på ytan, perfekt i solen med en kopp kaffe. Låt svalna, skiva i bitar och njut med lite lätt vispad grädde eller bara som den är
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.