Rabarberkaka. Gjorde en kaka med smak av rabarber igår, som fick stå till sig till idag. Till kakan gjorde jag en philadelphiakräm, med smak av rabarber även den
Fräs detta i en stor stekpanna utan att det tar färg, i rikligt med smör. Häll över vitkålsblandningen i en ugnsfast form och toppa med riven ost, bestäm själv hur mycket
Blanda alla torra ingredienser separat och rör sedan ihop med äggsmeten. LCHF Kesobröd. 3 ägg125 g keso1 msk olja utan smak (vanlig eller kokos)4 msk mandelmjöl3 msk kokosmjöl1 msk fiberhusk2 tsk bakpulver 1 nypa saltSätt ugnen på 200 grader
Allt det innehöll var smått galna mängder nötter och frön tillsammans med ägg och olivolja och ärligt talat lät det varken som om det skulle kunna hålla ihop, än mindre smaka gott
Smöra en brödform och "bröa" den med sesamfröna. 10 medelstora ägg. Blanda ner i äggen tillsammans med vispgrädden och låt stå och svälla i minst 5 minuter. LCHF Rostbröd 1 bröd 10 medelstora ägg
Fullt pådrag med brandbilar och poliser, stökade till middagsplanerna igår. Det fick bli kycklingfiléer som fick steka långsamt i olja och grillkrydda, med en coleslaw, som blev middag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.