Rabarberkaka. Det är perfekt att baka en långpannekaka med rabarber till mina kunder i Annies Stuga. Därefter är smeten redo att hällas över rabarberkakan
Till efterrätt hade jag gjort en Rabarberkakamed smak av kardemumma. Så idag åkte grillen fram och vi bjöd Johans föräldrar och bror med familj på Souvlaki, Tzatziki, rostad färskpotatis och grekisk sallad
En annan variant på rabarberkakamed mandelmassa hittar ni här. Tills dess får ni hålla till godo med en favorit i repris som jag själv bakar många gånger så här års när rabarbern är som bäst
Vänd runt dem med socker och kardemumma. 2 Vispa smör och socker pösigt med elvisp. 3 Bred ut smeten i en liten långpanna/ ugnsform (ca 25 x 35 cm) täckt med bakplåtspapper
Till efterrätt hade jag gjort en Rabarberkakamed smak av kardemumma. Så idag åkte grillen fram och vi bjöd Johans föräldrar och bror med familj på Souvlaki, Tzatziki, rostad färskpotatis och grekisk sallad
Rabarberkakamed mandel och kardemumma. Det är ju helt magiskt gott med rabarber och kardemumma. Fördela smeten i formen och toppa med rabarbern, som du antingen kan lägga i på längden, eller skära i bitar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.