RABARBERKAKA MED KARDEMUMMA OCH HAVRETOSCARabarberkaka. Därefter är smeten redo att hällas över rabarberkakan. //Malin Rabarberkaka. Har ni trädgård Malin's Diner
Fluffbiskvier i långpanna Daimfluff500 g daimchoklad 4 dl vispgrädde. 1Biskvibotten500 g mandelmassa 1 dl strösocker 2 äggvitor www.koket.se
Daimrutor Igår fick jag ett riktigt sug på att baka. Det händer lite då och då. ) Så jag slog till på dessa daimrutor som jag hitta hos My kitchen stories Mat, bak och allt som hör till kök
Blåbärsrutor med vaniljkräm och smul 250 g smör, rumstempererat 5 dl vetemjöl 2 dl strösocker (till degen) 2 tsk vaniljsocker 2 tsk bakpulver 2 dl vaniljkvarg 2,5 dl crème fraîche 2 ägg 1,5 dl strösocker (till fyllningen) 1 citron, rivet skal 1 krm vaniljpulver 150 g frysta blåbär florsocker, att pudra över www.koket.se
Falska potatisbakelser 200 g smör. 14 dl socker. 14 ägg. 16 dl vetemjöl. 13 tsk bakpulver. 12 dl florsocker. 13 tsk vaniljsocker. 12 dl färdig marsankräm H:ssons skafferi
Smaskiga havrerutor 1. Sätt ugnen på 175 grader. 2. Blanda samtliga torra ingredienser, häll på smör och sirap och blanda väl. Bred ut i bakpappersklädd långpanna, grädda ca 15 minuter mitt i ugnen Svt
Rabarberrutor med vaniljkräm Rabarberkompott250 g rabarber 1 citron, saften 0,5 dl vatten 0,75 dl syltsocker. Deg250 g smör, rumsvarmt 5 dl vetemjöl 2 dl strösocker 2 tsk vaniljsocker 2 tsk bakpulver www.koket.se
Äppelkaka med kardemumma och knäckigt toscatäcke smör ströbröd till formen. smör, rumsvarmt. strösocker. ägg. kardemummakärnor. vetemjöl (180 g). bakpulver. äpplen Svt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.