Midsommar står för dörren och som vanligt känns det som att det var igår vi firade senast. Förra året regnade bort så förhoppningarna för det här året är något låga om jag ska vara ärlig
Det blev ett hyfsat egenkomponerat recept på rabarberbullar med vit choklad och de blev så vansinning goda att jag åt så att det nästan kom bulle ur öronen
//Matilda Rabarberbullar med vaniljkräm och smuldeg. Ni anar inte hur goda dessa bullar är. Drömgoda. Det är som en blandning av bullar och rabarbersmulpaj och det kan ju verkligen inte bli fel
Jag gillar ju att exprimentera så även denna gång. Är det rabarbertider så ska man ju testa. Idag gjorde jag en grundsats bullar och så istället för kanel så gjorde jag en rabarberröra
Jag älskar bullar och jag älskar rabarber, så hur gott låter det inte med rabarberbullar. Det här receptet ger verkligen bullar som är det bästa av två världar
Gör en deg, jäs ca 30 min. Gör under tiden fyllningen, blanda till en bredbar massa, skär rabarbern i skivor, koka med sirap tills den är mjuk, rör då och då, låt svalna,
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.