Ett knäckigt havretäcke med kolasmak över rabarber och jordgubbar förklarar hur pajen smakar bäst. Lägg rabarber (delad i små bitar) och jordgubbar i den smorda formen
Skiva rabarbern tunt. En härlig paj med smak av försommar. 5 dl havregrynFyllning400 g rabarber0. Grädda pajen på 225° i ca 15-20 minuter. 400 g rabarber
Paj med rabarber, hallon & jordgubbar. rabarber, hallon, jordgubbar, mandel och vanilj. ) Paj är ett perfekt bakverk att göra i hjärtformat, då det krävs både tid och kärlek för att få den bra
Nu är rabarberna väldigt fina och jag har gjort ett par rabarberpajer och bjudit på. De första rabarberna är späda och goda i smaken och med vaniljsås eller en kula vaniljglass smakar det ännu bättre
Till sommarmat räknar jag rabarber, kanske inte serverat med färskpotatis men i lite andra former. Strimla rabarber och rättika snyggt, lägg sedan i isvatten Finhacka örterna och stek sedan brödtärningarna i olja, blanda örter och de gyllene brödtärningarna
Super gott recept på en köttfärs paj. Denna paj är väldigt smakrik och krämig. Arbeta ihop alla ingredienser till pajdegen, och tryck ut den i formen, nagga den lätt med en gaffel
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.