Rabarber och Pistagemandelkaka
Annikas Bakery House
Annikas Bakery House
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 6 1/4 dl ekologiskt vetemjöl
  • 2 msk strösocker
  • 1/4 tsk salt
  • 200 g kallt smör, i kuber
  • 5 msk kallt vatten
  • 1 msk citronsaft
  • 1 st ekologiskt ägg
  • 1 dl pistagenötter
  • 1 dl mandelmjöl
  • 1 dl strösocker
  • 100 g rumsvarmt smör
  • 2 st ägg
  • 1/2 st rivet skal och juice från citron
  • 3-4 st rabarber
  • 1/2 dl hackade pistagenötter
  • 2 msk florsocker

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.