Krossa cornflakes i en skål och blanda ihop med vaniljsocker. Tidigare har jag använt mig av rice krispies och jag måste säga att cornflakes ger en mycket mer krispig kaka så jag kommer fortsätta att använda
Rör ihop till en tjock smet och tillsätt sedan smörblandningen. Ta ut och låt svalna. Rör ner övriga ingredienser och låt sjuda under omrörning i en minut
1Rör ihop smör och socker tills det blir krämigt, och tillsätt sedan äggen. 1Rör ner mjöl, bakpulver och mjölk. 1Grädda i mitten av ugnen på en plåt med bakplåtspapper i 15 minuter och låt svalna. 1Rör ihop smör, flors- och vaniljsocker krämigt, och blanda ner den färdiga marsankrämen. 1Riv mandelmassan över smörkrämen och sikta kakao över. 1Skär i bitar, servera och njut
Knäck äggen i en bunke och vispa lätt samman med sockret. Smält smöret och grovhacka chokladen. Grovhacka nötterna och rör ner i äggsmeten med mjöl och vaniljpulver
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.