) Extra krämig och så god. Lasagne på Anettes vis. Ja ja men i går lagade jag min Lasagne i alla fall, och nån önskade att jag skulle lägga in receptet i bloggen
Finhacka chilin och fräs den i oljan i en djup kastrull. Hacka löken, purjolöken och vitlöken fint. Tillsätt sedan nötfärsen, rör mycket så att den är smulig och klar, sedan häll över tomaterna
Pensla med flytande smör innan biffarna grillas eller stekes i stekpanna. Då tändes grillen ochpå den blev det fylld lövbiff och naanbröd till detta krämig potatisgratäng
Jordnötssmör ger grytan en fantastisk smak, och tillbehören - skivad banan, strimlad kokos, rostade jordnötter och en supergod "stingig" chutney eller jelly - sätter den där extra piffen på det hela
Ställ tillbaka wok- eller stekpannan på spisen och lägg i lite smör och rapsolja. Eller, dessa saker är ju i sig inte ett dugg mysiga, men vi svenskar har ju en underbar förmåga att vända det till något mysigt med hjälp av värmande och färgglada soppor, äppelstinna pajer, stora koppar varm choklad och tjocka tröjor, tokstora sjalar och gosiga filtar att krypa upp under i soffhörnet
Strössla gärna över lite hackad persilja eller torkad dill innan servering. Ställ tillbaka kastrullen på plattan och rör i smör och sedan mjölk till moset fått lagom konsistens
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.