Rabarber & hallonsmulpaj
Milda.se
Milda.se

Rabarber & hallonsmulpaj

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 dl vetemjöl
  • 1 1/2 dl råsocker
  • 175 g Milda mat&bakmargarin
  • 1/2 citron
  • skal från
  • 400 g rabarber
  • skalade och skivade i 1 cm tjocka skivor
  • 150 g hallon
  • 1 1/2 dl socker
  • 1/2 citron
  • rivet skal från

Beskrivning

    Sätt ugnen på 180°

    Lägg vetemjöl, socker och citronskal i en skål, tillsätt margarinet i tärningar och arbeta samman till en smulig deg.

    Blanda den skivade rabarbern med socker, citronskal och vänd ner hallonen. Lägg i en ugnsform och toppa med smulpajdegen. Grädda ca 30 minuter tills gyllene.

    Servera med vaniljglass eller Milda Visp.

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.