Vispa crème fraiche hårt. Hacka tomaterna. Blanda i allt och rör om. Krydda får man göra efter egen smak. 2014-08-02 Man behöver inte vispa den , den blir bra ändå 2 dl crème fraiche
Skala och tärna moroten mycket fint. Skiva vitlöken och finhacka gullöken. Lägg oljan i en stekpanna och sautera lök, vitlök och morot på låg-medelvärme
Det enda mamma har ändrat är att lägga till lite frön och förlänga jästiden. Jag delar med mig av receptet här, trots att jag varken är upphovsmakare eller bagare, men jag tänker att det kan vara en kul idé till er som laddar inför årets kräftskivor
Det går faktiskt utmärkt att njuta av rörornatill glögg, allt måste inte vara sött. Vill ni variera tapenaden med en annan röra, eller servera båda samtidigt
7 RÖRORTILL ÄGGHALVOR VID TRIVSAMMA TILLFÄLLENVarje röra räcker till ca 12 ägghalvor. Räkröra3/4 dl crème fraîche100 g skalade räkorrivet skal av ½ citron1 tsk stött kummin2 msk hackad dillsalt, svartpeppar6 hårdkokta äggVispa crème fraîche till en fast kräm. Romröra3/4 dl crème fraîche2 msk finriven Kvibille Präst80 g löjrom eller stenbitsrom1 kruka körvel1 krm salt½ krm svartpepparVispa crème fraîche till en fast kräm
Denna linsröran passade så bra till den fräscha kycklingsallad som blev gårdagens middag. Linserna går fort att koka och fungerar fint som ersättning istället för kött i en sallad eller till ris, pasta eller couscous
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.