Jag måste bara tipsa om den här helt otroligt saftiga och godakycklingen, som vi åt häromdagen. Kyckling har en benägenhet att bli lite torr på grillen, men inte det här receptet
Vispa crème fraiche hårt. Hacka tomaterna. Blanda i allt och rör om. Krydda får man göra efter egen smak. 2014-08-02 Man behöver inte vispa den , den blir bra ändå 2 dl crème fraiche
Den passar väldigt bra till kyckling. Minns inte om jag hittat receptet någonstans eller om jag fipplat ihop det själv, men jag har gjort den här såsen i några år och den är inte dum alls
dessa ska naturligtvis avnjutas med knäckebröd med god ost med eller utan snaps o pilsner. Hej å hå här kommer lite supergoa recept på röror, och en tomat o basilikasill
En repris av detta ska det bli ikväll, egen färskpotatissallad och grillad kyckling som har fått marinerats över natten, blir så fantastisk mör och god då
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.