1 citronklyftor1.
Smula ner den rökta fisken i en bunke. Se till att det inte kommer med några ben. Blanda med crème fraiche, majonnäs, citronsaft och dill. Smaka av med lite salt och peppar. Förvara i kyl fram till serveringen. 2. Servera tillsammans med ett gott bröd och citron i klyftor.
Lägg dem i en bunke och blanda med majonnäs och crème fraiche. En god röra att servera på rostat bröd eller som fyllning i baguette eller till tunnbrödsrulle
Ingredienser Portioner. 4 900 g fast potatis 150 g haricots verts Torsk 600 g vit fisk salt och peppar 2 dl crème fraiche 1/2 fiskbuljongtärning 1 dl vatten 1 ask färsk gräslök (à 20 g) 1 citron Till servering 1/2 cosmopolitansallad Lägg till i inköpslistan
Servera med zucchininudlar, bönpasta, shiratakinudlar/shiratakiris eller bara lite krispig sallad. Lägg i en extra klick smör i pannan oxh lägg i tomaterna, tomatpuré och krydda med rikligt med curry, gurkmeja och paprikapulver
Smaka av med salt. Dra av skinnet från laxen och blanda ner den i majonnäsen, rör ner philadelphian. Smaka av med pressad citron, salt och finskuren dill
varmröktlax och ingredienser till en helt underbar basilikasås med parmesan. Servera laxen tillsamans med de ugnsrostade grönsakerna, basilikasåsen och sallad
Varmröktlax är verkligen gott och passar perfekt med den här potatissalladen av Paolo Roberto. Häll dressingen över salladen och, för att få en välblandad potatissallad med alla ingredienser hela och snygga, skaka skålen försiktigt och häll sedan salladen mellan de två skålarna några gånger
Börja med såsen. Köp en varmröktlax, koka lite färskpotatis, marinera lite spenat och lägg lite energi på en god kall sås till så har du en jättegod rätt att bjuda vännerna på
Smaka av med salt och peppar. Servera med kokt potatis, kokt sparris, kokta sockerärter och citron. Värm gärna laxen i folie i ugnen, 15 minuter. 600 g lax
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.