När jag väl hade tempehen kunde jag inte komma på vad jag skulle göra med den, men efter lite letande hittade jag ett recept på bollar medsvartabönoroch tempeh som jag tyckte lät goda, och det var dem
salt och peppar. Fräs lök och vitlök i olivolja i en kastrull utan att det tar färg. salt och peppar. 1 burk/kartong (380 g) svartabönor, sköljda. Tillsätt övriga ingredienser och låt koka ihop 10 minuter, smaka av med salt och peppar
Denna kladdis är gjord med bas på svartbönor, jag har sett att flera använt detta i brownies och ville testa detta på kladdkaka men ska erkänna att jag var väldigt skeptisk
Hetta upp smör i en stekpanna medmed höga kanter och stek champinjoner och lök. Rör ner creme fraiche, äppelcidervinäger, sköljda svartabönor, strimlade soltorkade tomater och kapris
Smaka av med salt, peppar och ev hackad koriander. Finhacka lök, chili och ev koriander. ev koriander. Det blev en mustig mexgryta medsvartabönor tillsammans och hembakta majstortillas
Koka upp de krossade tomaterna tillsammans med resten av ingredienserna till såsen Hacka sedan löken och paprikan och stek dem tillsammans med spiskummin, paprika, korianderoch chilipeppar tills löken är mjuk
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.