Lägg paprikahalvorna på en smord plåt eller ugnsformoch fyll demmedröran. Vill du äta ett vegetariskt alternativ är detta fantastiskt gott - godare än med köttfärsfyllning om du frågar mig
Tack återigen för alla fina kommentarer jag får – så fina ni är. Men var tar tiden vägen. Det känns härligt att få stöd ochvärme när man inte är på topp
Den ville jag grilla i ugnen rakt upp och ner men sedan var det lite merosäkert vart vi skulle hamnamed resten ochom jag ska vara ärlig så var jag inte helt hundra när vi skulle sätta ossoch äta omavokadon skulle smakagott, om det skulle bli för mäktigapaprikor eller om den kalla paprikasåsen skulle vara en sak för mycket på tallriken
Idag åt vi entrecôte (min helg) och ugnsgrönsaker. Till det gjorde jag en godröra av 2 dl avrunnen naturell yoghurt, 2 ,5 dl ajvar relish, 2 mskmajonnäs, salt och peppar. #hilla #hillasmatprat #ajvar #sås #middag 2 dl avrunnen naturell yoghurt. 2 mskmajonnäs
Forma sedan biffar i lagomstorlekgenom att först rulla en bollsom du sedan plattar till lätt. Blöt fingrarna mellan varje biff så går det lättare och biffarna blir snyggare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.