Stick en kött-termometer i köttet och stek i smör och olivolja på medelvärme. Vi blev nästan lite rädda igårkväll när vi satt och åt mat och det small till ganska högt, det lät som ett skott som sköts iväg när de skjuter varandra på tv
Är även perfekta till att göra korvbröd, nu när det är dax att ge sig ut på vårutflykter. Och så stöter jag pådetta recept, smakar precis som jag vill att de skall smaka
Nu hade vi inte eld här hemma men en bordsgrill och det blir också gott. Här kommer recepet pådet koreanska marinerade köttet Bulgogi som jag lovade att lägga upp
Rör ner vaniljkrämen. Då blir de lite segkrispiga på ytan, men krämiga inuti. Mitt knep för att få dem pådet senare viset är att tillsätta vaniljkräm i smeten
Denna veckan blir en kortvecka, så det gäller att fixa till så mycket som möjligt på jobbet så att vi får fram massor av prylar… vi missar torsdagen och det är ju en dag som vi skruvar möbler
Lägg dem i en kastrull o fyll på vatten så att det täcker. De som inte hamnade i soppan, lades på tork i ett mörkt rum eller förvälldes och frystes ner
Tycker själv att det är ett märkligt koncept för i så fall innebär det ju att vi resten av veckan har kött-tisdag, kött-onsdag, kött-torsdag, kött-fredag, kött-lördag och kött-söndag – eller hur
Spara röran som blir över. Blanda hummerköttet, som skurits i mindre bitar, med krabbkött på burk. Det serverades en potatiskaka till och en hemmagjord bearnaisesås
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.