Ringlalite av kålsmöret (sombildatsi kastrullen) över och avslutamedatt strö påpancettan. Smaken är torr, frisk och aromatiskmedinslag av citrus och persika
Med en styrka som heter duga. Men blandar ut den medvatten så den inte ska bli så stark. Stora delar av hösten började jag min dag medingefära- och citronvatten
Ikväll blev det en bitgrillatrågbrödsomvi gned inmedlite färsk vitlök och toppade med en blandning av hackad vattenmelon, rödlök, ruccola och tomat vänt iliteolivolja och balsamvinäger, därpåliterökta musslor och breasola
Bägge goda påsitt sätt, men inte så nyttigtmed socker kan jag tänka. Den här gången provade jag Soffritto, ett recept medmixade grönsaker, men jag tillsatte mycket mer tomatpure och kryddor, som mald chilipepparpå burk
Silaom du är petigmedbitar. Mackaronger fyllda medsyrligcitroncurd och färskajordgubbar. Häll blandningenigrytan och värm långsamt samtidigtsom du vispar
Dela varje tredjedel i tolv mindrebitar, och rulla bitarnatill korvar som du sedan formar tilllussekatter och placerar på plåten med gott om utrymme för jäsning
Meddetta sagt så villvi nu skrivaompåvilket sätt somvi försöker äta mer hälsosamt, även omviinte skulle kalla detdiet, särskiltsomdet främst handlar omatt man ska äta mer av en hel del saker och intemindre
Blanda de torra ingredienserna och häll i, men rör inteom. häll sedan i resten och rör om. När jag fryser in de mjuka kakorna så delar jag dem alltidibitar, så man slipperattta ut hela kakan
Jag håller medomatt färgen på den här maten inte är direkt "lysande" men gott är det. Det är säkert någon gång varje månad som jag gör en rejäl sats med köttfärssås somvi äter tillpasta ena dagen, och dagen efter varvar jag såsen medstrimladpotatis, häller över lite mer grädde och gratinerar nå'n timmemedlite ost på toppen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.