Rökt makrill med rabarberchutney & Kycklingrliette med karamelliserad rabarber
Smaka&Se
Smaka&Se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 22 maj 2013
  • Rökt makrill på surdegsflarn med rabarberchutney 4 port
  • 1 st rökt makrillfilé
  • 4 st tunnskurna rostade skivor surdeg
  • 4 tsk rabarberchutney, se recept nedan
  • finhackad gräslök
  • Rabarberchutney 3 burkar 400 gr tärnade rabarber
  • 100 gr tunnskuren rödlök
  • 100 gr sultanrussin
  • 1 st kvist rosmarin finhackad
  • 2 st lagerblad
  • 350 gr strösocker
  • 1 dl rödvinsvinäger
  • 1 nypa chiliflakes
  • Kycklingrilette med karamelliserat rabarberflarn 8 port
  • 1 st hel ekologisk kyckling ca 1500gr
  • 2 dl vitt vin
  • 1 morot 2 stjälkar blekselleri
  • 1 vitlöksklyfta 1 gul lök
  • 1/4 purjolök, den ljusa delen
  • 10 vitpepparkorn 1 rosmarinkvist 3 lagerblad 1 tsk torkad timjan
  • salt och vitpeppar från kvarn
  • 2 grova rabarberstjälkar
  • florsocker

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.