Rökt ankbröst eller skinka med hemgjord chutney
Ica kuriren
Ica kuriren
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 400 g ankbröst
  • 1 chutney
  • 1300 g mangokött
  • 11 st vitlöksklyfta
  • 11 tsk salt
  • 10.5 dl äppelcidervinäger
  • 1110 g råsocker
  • 1400 g ankbröst skivad chutney 300 g mangokött eller kakaofruktkött, hackat 1 st vitlöksklyfta hackad 1 tsk salt 0.5 dl äppelcidervinäger 110 g råsockerHäll alla ingredienser till chutneykrämen i en kastrull. Koka upp och sänk sedan värmen. Låt koka ihop till krämig konsistens (cirka 25 minuter). Rör om då och då.
  • 1 Servera krämen rumstempererad tillsammans med grönsallad och det skivade köttet.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.