Rökig fläskfilegryta med västerbottensost
MAT & BAKBLOGGEN
MAT & BAKBLOGGEN
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 portioner
  • 600 g fläskfilé
  • Salt och peppar
  • 1 st purjolök
  • 1 röd paprika
  • 1 1/2 dl strimlade soltorkade tomater i olja
  • 2-3 st vitlöksklyfta
  • 3 lång
  • 2-4 lagerblad
  • 1 msk torkad dragon
  • 1 tsk grillkrydda
  • 3 dl grädde
  • 1 dl vitt vin
  • 2 msk vit balsamvinäger
  • 1 tsk tigersås
  • 1 msk kalvfond
  • 2 msk tomatpure
  • 1 dl crème fraîche
  • 2 dl färsk persilja

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.