Röka makrill i grillen…
En salig soppa
En salig soppa
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 0,5 kg och
  • 1 kg vi
  • Rökt makrill
  • 120-130 grader vilket tycktes fungera väldigt bra ändå. Fisken fick nu ligga och dra åt sig röken som bildades av flisorna i ca: 40-50 minuter medan foliebomben med potatis, rödlök, vitlök, smör, salt och peppar låg i ugnen och gottade till sig ungefär lika lång tid på 200 grader Recept för potatis, ca: 4 pers 8 medelstora potatisar skurna i
  • 2 cm tärningar
  • 1 stor röd lök, grovt skuren
  • 3-4 klyftor vitlök, krossade med handen (behöver inte skalas)
  • 4-6 msk smör
  • Salt
  • Potatis
  • 2 dl lätt-creme fraiche
  • 1 st charlottenlök, finhackad alá Daniel
  • 1 liten knippa färsk dill
  • 1/2 liten citron
  • 2-3 tsk Dijonsenap
  • 1 burk ishavsrom a´75 g Grillen ringde och meddelade att fisken började bli klar i sin hetta och rök och denna hämtades in till salongen för avnjutning. Foliepaketet med dess innehåll öppnades och alla dofter gav gastronomiska örfilar till förrätt.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.