Rödvinsmarinerad oxfilé
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 600 g oxfilé
  • 1 paprika
  • 1 röd paprika
  • 1 aubergine
  • 1 chilifrukt
  • 2 portobellosvampar
  • 1 förp babyspenat
  • Vit tryffelolja
  • salt
  • peppar
  • 1 dl rödvin
  • 0,5 dl ljus sirap
  • 0,5 dl balsamvinäger
  • 1 rödlök
  • 1 tsk salt
  • 0,5 tsk svartpeppar, grovmalen
  • 0,5 dl olja
  • 600 g oxfilé 1 paprika 1 röd paprika 1 aubergine 1 chilifrukt 2 portobellosvampar 1 förp babyspenat Vit tryffelolja salt peppar
  • Marinad till oxfilén1 dl rödvin 0,5 dl ljus sirap 0,5 dl balsamvinäger 1 rödlök 1 tsk salt 0,5 tsk svartpeppar, grovmalen 0,5 dl olja

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.