Rödvinsmarinerad kalkonbröstfilé - Ingelsta kalkon
www.ingelstakalkon.se
www.ingelstakalkon.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 4 1 röster

Ingredienser

  • Ingredienser 800 g kalkonbröstfilé 1 msk smör till stekning 1 tsk salt 1 tsk svartpeppar 3 dl rödvin 2 st vitlöksklyftor 0,5 dl balsamvinäger 0,5 dl kinesisk soja färska örter - t.ex. basilika, timjan, rosmarin, dragon

Beskrivning

Kommentarer

  • manuela-2

     - 

    Supergott! Snåla ej med saltet. Använd termometer när du steker, vänd efter halva. Ös på mer vin om det torkar ut allt i pannan. Kan ha lite rödvinssky (överbliven marinad) under kalkonskivorna vid servering så de inte torkar ut. Perfekt festmat!

Logga in eller Registrera för att kommentera.