Rödvinskokt högrev med rosmarinspotatismos
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 kg nötkött, t.ex högrev
  • smör
  • 3 tsk olivolja
  • 1 morot, finhackad
  • 1 liten gul lök, finhackad
  • 2 msk vitlök, finhackad
  • 1 tsk torkad timjan
  • 1 lagerblad
  • 3 msk vetemjöl
  • 8 dl rött vin
  • 2 dl persilja, hackad
  • salt och svartpeppar
  • 1 kg mjölig potatis
  • 2,5 dl mjölk
  • 1 msk smör
  • 1 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 1-2 tsk färsk rosmarin, mortlad eller finhackad
  • 1,5 dl parmesanost, färskriven
  • 1 kg nötkött, t.ex högrev smör 3 tsk olivolja 1 morot, finhackad 1 liten gul lök, finhackad 2 msk vitlök, finhackad 1 tsk torkad timjan 1 lagerblad 3 msk vetemjöl ca 8 dl rött vin 2 dl persilja, hackad salt och svartpeppar 1 kg mjölig potatis 2,5 dl mjölk 1 msk smör 1 tsk salt 1 krm svartpeppar 1-2 tsk färsk rosmarin, mortlad eller finhackad 1,5 dl parmesanost, färskriven

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.