1. Sätt ugnen på 130°. Putsa köttet fritt från hinnor och senor. Bind gärna upp steken så att formen blir trevligare vid tranchering och att stekningen blir jämnare
Rödvinsbräserade oxkinder med tryffelpotatispuréPortioner. 4/br>Du behöver. Oxkinder. 2 oxkinder à ca 400 g (eller 2 bitar högrev eller fransyska à 400 g)
Bryn oxkinderna med smöret i en varm stekpanna eller gjutjärnsgryta. krydda med salt och peppar. Lägg kinderna i en djup form, eller behåll dem i grytan om du använder en sådan
Älgbog1 kg älgbog 1 tsk havssalt 1 tsk svartpeppar, grovmalen 50 g smör 2 morötter 200 g rotselleri 2 gula lökar 7 dl rött vin. Rödvinssås Det som blir kvar i grytan efter att älgbogen har bräserats 3 msk färdig viltfond (eller helst egenkokt älgfond) 50 g smör
Rödvinsbräserad högrev,. Rödvinsbräserad högrev i sås. Rödvinsbräserad högrev. I söndags åt vi rödvins bräserad högrev som vi serverade med blomkålsmos smaksatt med pepparrot och en fantastiskt god röra av champinjoner, lök och bacon
Veckans matsedel består av recept hämtade från internet. Gårdagens halstrade gös, som egentligen skulle varit torsk, blev inte alls bra så den slipper ni receptet på
Den rödvinsbräserade kalkonen är superenkel att göra. Rödvinsbräserad kalkon (4 port. Nej, laxen gick inte ner – inte en endaste tugga kom längre än till munnen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.