Rödvin & pepparglacerad oxfilé med grön sparris, bladspenat & mozzarella
Touchoftaste
Touchoftaste
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 700 g oxfilé
  • RÖDVIN & PEPPARGLAZE
  • 3 msk Bong Touch of Taste Oxfond med rödvin
  • 1 msk chilisås tomat
  • 1 msk rött vin
  • 1 msk rapsolja
  • 1 msk farinsocker
  • 1 msk pepparmix
  • 1 st vitlöksklyfta, pressad
  • ÖRTVINÄGRETTE
  • 3 msk Bong Touch of Taste Grönsaksfond
  • 1 msk persilja, färsk
  • 1 msk basilika, färsk
  • 1 tsk vitvinsvinäger
  • 1 msk honung, flytande
  • 4 msk rapsolja
  • 1 tsk senap, fransk
  • 1 tsk chili, röd hackad
  • 1 st vitlöksklyfta, hackad
  • Grovmalen svartpeppar efter smak
  • 12 st sparris, grön
  • 50 g bladspenat
  • 250 g buffelmozzarella
  • smör och olja att steka i

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.