Räkorfick det bli som förrätt och kan inte säga annat än att det blev fantastiskt. En trerätters middag blev det ivanligordningochi början var det tänkt att vi skulle köra samma meny som förra året, men jag ändrade mig för någon vecka sedan
För nån helg sen åt ju jag ochMattias "Heta räkor med habanero ochvitlök" som kvällsgott. Tillsättvitlökenoch habanero och när oljan börjar koka, sänk värmen något
Vihittadelite rökta räkoroch fryst scampi som vi förvandlade till en god tallriktillsammans med en grekiskt lantbröd från Schelinskonditori som förövrigt gräddar sinaWienerbröd perfekt bruna
Tillservering. Jag är dock intelika förtjust i det, dels är det lite mer bestyr än att ugnsbaka den och dessutom drar paneringen åt sig ganska mycket fett, så därför blev gårdagens middag en gratäng med rödspättaochräkor
Till helgen är föräldrar/svärföräldrar hitbjudna på mat och då tänkte jag bjuda på ett av middagstipsen jag ficktill månadens middagstipsi november som hade just saffran som tema, nämligenLivsnjutarnas saffranssås med rödspättaochräkor
Stjerneskud - Ångad och stekt rödspätta toppad med räkoroch kräftstjärtarEn av de mest klassiska smørrebrøden från Danmark och är verkligen ett riktigt stjärnskott med alla de goda tillbehören
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.