Själv tycker jag att det är minst lika gott med blomkålspuré som med potatismos, men den åsikten delar inte Amanda, så därför gjorde jag halva formen med vardera
Rör ihop ströbröd tillsammans med salt och citronpeppar och vänd sedan filéerna i det. Panerad rödspätta (ca 4 potioner). Stek på medelvärme i ca 3 minuter på varje sida. Panerad rödspätta (ca 4 potioner)
En fiskrätt i barnens smak som passar perfekt att starta upp veckan med. Mer rödspätta. Hetta upp en stekpanna med smör och bryn purjolöken i några minuter
När jag var liten hade jag den som favorit och nu är det Amanda som äter den med stor aptit. Rödspätta fileér Champinjon creme Röd caviar Vispgrädde Salt Tillbehör
Börja med att skiva champinjonerna (storleken är efter smak) och finhacka vitlöken. (Se till att få med så mycket vitlök som möjligt då den gärna ligger kvar i stekpannan
Jag åt två bitar fisk, men bara den ena lyckades komma med på bild. Torka av fisken med ett hushållspapper och doppa den först i ägget och sedan i mjölblandningen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.