Rödspätta eller plattfisk med remouladsås
receptfavoriter.se
receptfavoriter.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 plattfiskar med ben och skinn
  • ENKEL PANERING till fisk med skinn och ben: 1 krm salt
  • 2 dl grovt rågmjöl
  • DUBBELPANERING till fiskfiléer: 1 dl vetemjöl
  • 1 krm salt
  • 0,5 krm vitpeppar
  • 2 ägg
  • 2 dl ströbröd
  • 4 msk smör att steka i
  • 4 msk olja att steka i
  • Remouladsås: 0,5 dl ättiksgurka
  • 0,5 dl syltlök
  • 2 dl pickles av grönsaker som morot, blomkål osv eller ta mer av ättiksgurka och syltlök
  • 2 msk kapris (valfritt)
  • 1,5 dl majonnäs
  • 1 tsk citronsaft (lime blir också gott)
  • 1 krm salt och vitpeppar
  • 0,5 tsk curry
  • 2 krm gurkmeja
  • Tillbehör: 12 potatisar att koka
  • 65 gram grönsallad
  • 200 gram finrivna morötter
  • 2 tärnade tomater

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.