Rödkålssalladmed apelsin, valnötter, parmesan och balsamvinäger. Garnera medvalnötteroch apelsin. Ringla sedan balsamvinäger och olivolja över salladen, krydda med salt och peppar
Här kommer en härlig sallad till julbordet, på kål såklart. INGREDIENSER. Rödkål, fint skivad 2 syrliga äpple, i tunna klyftor 1 liten chili fint hackad 1/2 dl rapsolja 1 msk dijonsenap 2 msk äppelcidervinäger 1 vitlök, riven 1 tsk honung … Läs mer → 2 syrliga äpple
Här har jag bakat ett surdegsbröd medvalnötterochtranbär i. Man kan blanda ihop sin egen surdeg och vänta ett par dagar eller eller få hjälp med blandningen av surdeg
Tillsätt majonnäs ochtranbäroch toppa sedan med rostade nötter och några flertranbär. Riv eller skär kålen fint och blanda med olja, vinäger, honung, salt och peppar
Det är ändå något speciellt med stora, lite sega cookies. Den här varianten fick smak av kokos, tranbärochvalnötter, men egentligen kan man smaksätta hur man vill
Hacka valnötteroch blanda medtranbäroch havregryn i en skål. Dela sedan degen i små bitar och forma till bollar som du plattar ut på en plåt med bakplåtspapper
Tillsätt majonnäs ochtranbäroch toppa sedan med rostade nötter och några flertranbär. Riv eller skär kålen fint och blanda med olja, vinäger, honung, salt och peppar
Denna härliga rödkålssalladmed apelsin, fikon och saltrostade pumpakärnor passar t. Blanda rödkålen med apelsin, ringla över rapsolja, vinäger och krydda med peppar, blanda ihop allt i en skål
Rosta gärna valnötterna. Strimla kålen mycket tunt, gärna med mandolin eller med osthyvel. Blanda vinäger, socker, ingefära och salt och häll det över kålen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.