1 valnötter1.
Strimla kålen mycket tunt, gärna med mandolin eller med osthyvel. Lägg den i en skål.2. Blanda vinäger, socker, ingefära och salt och häll det över kålen.3.Tärna äpplena och blanda ner dem i kålen. Låt stå minst 1 timme.4. Rosta gärna valnötterna. Bryt dem i bitar och strö dem över salladen.
på citronsaft och olja, blanda väl och smaka sedan av med peppar och. Lägg i en bunke och strö över. Har du färsk mynta hemma är den perfekt att strimla och ha i
Häll av vattnet och kyl om den inte ska serveras direkt. Strö över mandelspån och servera. Koka den i lättsaltat vatten 5–7 minuter tills den är nätt och jämnt mjuk. Finriv apelsinskalet över och pressa över cirka 3 matsked apelsinsaft
Finstrimla fänkål och lägg i kallt vatten medans du kärnar förbereder apelsin ochgranatäpple. Lägg fänkål på ett fat, lägg på apelsin och toppa medgranatäpplekärnor
Massera alltid in olivolja och salt i grönkålen innan du blandar den med dressing. Oljan mjukar upp kålen lite, tar bort besk smak och gör den ännu godare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.