Häll över vatten och tillsätt buljongtärning, marmelad, vinäger, kanel, lagerblad och stjärnanis. Kokar du din egen julskinka, använd då gärna skinkspad istället för vatten och buljong
Till drinken så gjorde jag sockerlag, men lätt det koka ihop tillsammans medkanelstängeroch nejlikor vilket gav drinken en hint av kanel men inte så mycket så att det tar över (vilket kanel lätt kan göra)
Det bästa med introduktionen av denna sallad var att både mor och svärmor gjorde klart att de INTE tyckte om getost men jag kan säga att båda ändrade sig efter att ha smakat denna sallad
Jag har gjort denna sallad två gånger nu och barnen bara älskar den. Hittade den på en amerikansk blogg och i det receptet var det en msk socker i den, det hoppade jag över för det hör ju inte till en sallad tycker jag
Börja med att hacka vita chokladen ochtranbären. Med hjälp av en gaffel trycker du ner bollarna. Lägg mjöl, socker och margarin i en skål och tillsätt vitchokladen ochtranbären
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.