Smaka av och servera med den färdiga laxen. Koka under tiden potatisen, gör romsåsen och gör sallad. Blanda crème fraiche, majonnäs, salt och röd kaviar i en skål
Riv citronskal och blanda med finhackad gräslök och dill. Salta och peppra. Ta inte med bottensatsen. Pressa den halva citronen i en kastrull och vispa ihop äggulorna med en ballongvisp
4 400 g sejfilé 900 g potatis Sås 1 burk kräftstjärtar i lake (à 360 g) 1 gul lök 1 msk olja 1 1/2 dl lag från kräftor 2 1/2 dl mellangrädde 1 msk majsstärkelse (Maizena) 4 tomater 2 msk hackad dill 1 citron salt och peppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Krydda rödingfiléernamed citronpeppar och stek dem på båda sidorna på medelhög värme. rödingfiléer. Skölj, skala och dela rot- och grönsakerna, tillaga dem i ugnen med lite rapsolja, salt och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.