Rör därefter ner grönsakerna igen tillsammans med vin och vatten, rör runt och koka upp under lock. Ta ur grönsakernaoch rör ner musslorna på full värme
4 bit gösfilé, à 150 g med skinnet kvar salt olivolja. Dillsyrade grönsaker1 dl ättiksprit 12 % 1 dl strösocker 2 dl vatten 1 krm dillfrö (valfritt) 1 dillstjälkar salt 100 g gulbeta (alt rödbeta eller annan god grönsak) 100 g morot. Brynta kantareller250 g kantareller, alt annan svamp olivolja smör salt
4 bit gösfilé, à 150 g med skinnet kvar salt olivolja. Dillsyrade grönsaker1 dl ättiksprit 12 % 1 dl strösocker 2 dl vatten 1 krm dillfrö (valfritt) 1 dillstjälkar salt 100 g gulbeta (alt rödbeta eller annan god grönsak) 100 g morot. Brynta kantareller250 g kantareller, alt annan svamp olivolja smör salt
Mixa till en slät puré och smaksätt med salt, lite citronsaft ochbrynt smör. Toppa medbrynt smör. Fräs grönsakerna i lite olivolja och smaksätt med flingsalt
Kycklingspett och wokade grönsakermed nudlarKycklingspetten. Blanda chilisåsen med soja och vitlök. Som vanligt när vi jobbar med kyckling i hemkunskapen så går vi ju igenom det här med att få den genomstekt så man inte blir magsjuk pga eventuella campylobacter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.