salt ochvitpeppar. Varje sommar brukar jag göra minst en omgång av denna potatissallad. Första gången jag åt den var en midsommaraftonvid kusten strax söder om Göteborg
Vikihop noga tillpaket. Koka potatisenoch ansa grönsaker och svamp. Fisken är klar när köttet släpper från benen eller när ryggfenan släpper när du drar lätt i den
Lägg upp potatissalladenoch garnera med parmensan, pinjenötteroch färsk basilika. Gillar man pesto, parmensanost ochpinjenötterikombination så är det här en variant som jag varmt kan rekommendera
I dag blev det röding med potatisochkålrabbii ugn. Förutom att hälsa på i Dalarna har vi även varit på Stockholms fallskärmcenter - som ologiskt nog liggeri Västerås- ochbevittnad svägerskans tandemhopp
Krydda rödingfiléerna med citronpepparoch stek dem på båda sidorna på medelhög värme. rödingfiléer. Skölj, skala och dela rot- och grönsakerna, tillaga dem i ugnen med lite rapsolja, salt och peppar
Jag måste ju erkänna att fransk potatissallad med rådjursbiffaroch kryddsmör är den rätt jag sett fram emot mest sedan jag fick reda på vad matkassen skulle innehålla
På så vis får jag alltidsaftigaoch möra ribs. Somrigpotatissallad. När jag grillar revbenspjäll så brukar jag först baka dom på låg värme isinmarinadi ugnen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.