Första gången jag gjorde cookiesen (på LCHF-vis och med kokosolja) lät jag degen vila i kylskåp och skar skivor av den, andra gången (med rårörssocker, vaniljsocker och mandelolja) rullade jag degen till bollar direkt och gräddade
Blanda i resten och blanda med en gaffel eller dylikt till en dra degboll. MEN på min oemotståndligt härliga kräftskiva förra året så gjorde jag den här, påmandelmjöl, sesamfrön ägg osv
Jag är av den åsikten, att är man inte sockerberoende, så kan det vara gott med en kaka till kaffet. Därför hittade jag på en glutenfri kaka bakad påmandelmjöl istället
Den röda såsen som har lite hetta bredde jag på botten och fyllde sen bröden med allt gott. Hallå, nu måste jag bara få dela med mig av kvällens middag här hemma
Tillsätt äggulor och västerbottenost i stuvningen, smaka av med salt och peppar. När jag lagar stek får jag ofta rester över och förra veckan prövade jag att göra en paj på resterna, trattkantareller och västerbottenost vilket blev jättegott
Blanda ihop surdegsgrunden med mjöl och vatten i en rymlig bunke. På kvällen. Tillsätt de nya ingredienserna i bunken med surdegen och rör ihop alltsammans
Glutenfri paj med svamp och kalkon. Botten är gjord av kikärtor och äggstanningen är baserad på kvarg. Börja med att mixa kikärtor, kokosolja, vatten , mjöl och salt till en smet/deg
Rör samman det med kesellan och vänd ner i äggsmeten. 10,5-2 dl Socker ( 0,5-2 dl socker beroende på HUR söt du vill ha den). 1BärSätt ugnen på 170-175 grader. 1Blanda smälta smöret med smaksättningen, vaniljen, salt och maizena
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.